Dominis Pille-Fólia Kft.

Soltvadkert, Szőlő u. 15.
Telefon/fax: 78/482-638
PE tasak, táska, zsák gyártó és forgalmazó
Bejelentkezés:
Név:
Jelszó:
Regisztráció Elfelejtette jelszavát? Kosár tartalma: jelenleg üres
Technológiák
Aktualitások

Cégünk a Dominis Pille-Fólia Kft., a megfelelő műszaki és logisztikai háttérnek köszönhetően a teljes gyártástechnológiai folyamatábrát átfogja, kezdve a tömlő fújástól (extrudálás), egészen fénykép minőségig terjedő négy szín color nyomtatáson át, a késztermék leszabásig (konfekcionálás). A számítógép vezérléses anyagbekeverő rendszernek köszönhetően az anyag minőség állandó. Mindez lehetővé teszi egy igen széles vevői igény kiszolgálását.

Társaságunk is törekszik a környezettudatos gazdálkodásra, melynek elemei között szerepel az extruderek által kibocsájtott ózon mennyiség csökkentése, a nyomda technológiánál felhasználásra kerülő hígító kibocsájtás szabályozása, egy légkezelő-gép illetve egy viszkozitás szabályzó automatika segítségével. A termékek gyártásakor keletkező termelési hulladékot 100%-ban újrahasznosítjuk.

Ugyancsak e törekvések közé tartozik a növényi rosttartalmú alapanyagból készült termékek gyártása. Ezek a termékek egyszerűen komposztálhatóak és néhány hónap alatt természetes úton lebomlanak, ezáltal csökkentve a környezetterhelést.

 

www.dpfolia.hu Sitemap
© Copyright 2012 Dominis Pille-Fólia Kft.. Minden jog fenntartva.