Dominis Pille-Fólia Kft.

Soltvadkert, Szőlő u. 15.
Telefon/fax: 78/482-638
PE tasak, táska, zsák gyártó és forgalmazó
Bejelentkezés:
Név:
Jelszó:
Regisztráció Elfelejtette jelszavát? Kosár tartalma: jelenleg üres
Napelemes rendszer telepítése a Dominis PIlle-Fólia Kft-nél
Aktualitások

Az Európai Unió és Magyarország Kormánya által finanszírozott, Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása A Felhívás kódszáma: GINOP-4.1.4-19 keretében a következő beruházás valósul meg cégünknél:

Kedvezményezett neve:                           Dominis Pille-Fólia Kft.

Projekt címe:                                           Napelemes rendszer telepítése a Dominis Pille-Fólia Kft-nél

A szerződött támogatás összege:              8 141 650 Ft

A támogatás mértéke:                              55 %

Projekt azonosító jele:                              GINOP –4.1.4 – 19-2019-00026

Projekt fizikai befejezési dátuma:               2020. 10. 08.

A cég fő tevékenysége a műanyag csomagolóeszközök gyártása és az azokhoz tartozó gépgyártás. A meglévő gépek modern építésű, fémvázas, szigetelt épületekben találhatóak, amelyek jó hőtechnikai adottságokkal rendelkeznek, ezért az épületek ilyen irányú korszerűsítése nem indokolt. Az épületek fémtartó vázzal rendelkeznek, tetőzetük Lindab lemezzel borított. Ez statikailag lehetővé teszi – építészeti kiegészítés nélkül -, a napelemes rendszer telepítését. A tető dőlésszöge megfelelő ahhoz, hogy hóterhelés esetén, a hó napelemen történő megolvadásakor lecsússzon.

A géppark teljes egészében elektromos áram felhasználásával működik, ezen belül jelentős arányt képviselnek az Ohmos fogyasztók. Erre való tekintettel célszerű és hatékonyabb egy napelemes energiatermelő bázissal csökkenteni a villamos energia fogyasztást. Az épületek észak-déli fekvése miatt kedvező a besugárzás. A munkavégzés túlnyomó része nappali időszakra tevődik, így a napelemes energiabázis által termelt villamos energia a felhasználási időgörbével is arányos.

Költségtételeink listájában olyan villamos elemek szerepelnek, amelyek hatásfoka és élettartama a jelenleg piacon szereplő termékek legjobbjai közé tartoznak. Így a beruházás ár-érték arányossága igen kedvezőnek mondható.

A projekt során az alábbi típusú napelem telepítése történt meg:

JA Solar HC-60 285 W

Napelemek száma: 210 db

 

www.dpfolia.hu Sitemap
© Copyright 2012 Dominis Pille-Fólia Kft.. Minden jog fenntartva.