Dominis Pille-Fólia Kft.

Soltvadkert, Szőlő u. 15.
Telefon/fax: 78/482-638
PE tasak, táska, zsák gyártó és forgalmazó
Bejelentkezés:
Név:
Jelszó:
Regisztráció Elfelejtette jelszavát? Kosár tartalma: jelenleg üres
Képzések a Dominis Pille-Fólia Kft-nél
Aktualitások

GINOP_Plusz-3.2.1-21-2021-00001 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”

Kedvezményezett neve:                               Dominis Pille-Fólia Kft.

Képzések elnevezése és célja:

1.  A kommunikáció alapjai – 20 fő

A képzés célja, hogy a képzést sikeresen elvégző résztvevők elsajátítsák a tudatos kommunikációs eszközöket.

2. Kiégés kezelése – 20 fő

A képzés célja, hogy a résztvevők a munkájuk következtében kialakuló kiégést (burn-out) hatékonyan kezeljék és tudatosan irányítsák saját viselkedésüket. Képessé váljanak a kiégés időben történő felismerésére és eredményes kezelésére. A résztvevők felismerjék és tudatosítsák a kiégés keletkezésének, létrejöttének mechanizmusait. Megtalálják az optimális kivezető utat a kiégésből.

3. Asszertivitás és együttműködés – 20 fő

A képzés során a résztvevők megtanulják az önérvényesítés eszközeinek a használatát, amelyek az eredményes kommunikációt szolgálhatják konfliktushelyzetekben. Képesek lesznek alkalmazni mindennapi munkájuk során az asszertív viselkedés technikai elemeit, fejlesztik önbizalmukat, kifejezőképességüket. Megismerik a non-verbális kommunikáció jelzéseit, és képessé válnak azok értelmezésére. Fejlesztik az önérvényesítő készségüket a konfliktusos helyzetekben.  

4. Stresszkezelés és konfliktusfeloldás – 20 fő

A képzés célja, hogy a résztvevők felismerjék és tudatosítsák a stresszhelyzetek és konfliktusok keletkezésének, létrejöttének mechanizmusait, találják meg az optimális kivezető utat azokból, valamint építő módon használják a stresszes helyzetekből, konfliktusokból hasznosítható energiákat.

A szerződött támogatás összege:                             7 862 400 Ft

A projekt részletes bemutatása: a projekt keretén belül 4 féle képzést valósítunk meg. Képzésenként 20 fővel, 24 órában. A képzés célja, az elsajátított eszközök használatával növelni a cég termelékenységét.  

A képzések tervezett befejezési dátuma:              2024. szeptember 27.

 

www.dpfolia.hu Sitemap
© Copyright 2012 Dominis Pille-Fólia Kft.. Minden jog fenntartva.